Bilimsel araştırma sonuçlarını pratiğe döküyoruz.

Yeni Ar-Ge projeleri üretme ve başarıyla sonuçlandırma konusunda uluslararası bir saygınlığa sahibiz. Bu projelerin sonucunda ürettiğimiz birçok ürünü ve servisi endüstriye ve kamu kuruluşlarına sunduk. Yürüttüğümüz Ar-Ge faaliyetleri için farklı kanallardan destek almaktayız.


Avrupa Komisyonu

Ufuk 2020 programında, Bilgi ve İletişim Teknolojileri (ICT) alanındaki proje tekliflerinize uygun teknoloji sağlayıcı mı arıyorsunuz? Proje süresince, hem teklifin kabul edilmesi için hem de projenin başarıyla sonuçlandırılması için çok çalışacak, yetenekli bir ortağa mı ihtiyacınız var? SRDC olarak, 5., 6., 7. Çerçeve Programlarına ve Ufuk 2020 programına kabul edilen proje teklifleri sunma ve bu projeleri başarıyla sonuçlandırma konusunda bilinen bir geçmişe sahibiz. Avrupa Komisyonu tarafından hem 7. Çerçeve hem de Ufuk 2020 programında Türkiye'nin en başarılı KOBİ'si seçildik. Ufuk Avrupa programında bu başarıyı sizinle birlikte yakalayabiliriz!

TÜBİTAK

Ulusal TÜBİTAK projelerinde kurduğunuz konsorsiyuma bir ortak mı arıyorsunuz? Ya da örneğin Anlamsal Web teknolojileri konusunda danışmanlık hizmeti alabileceğiniz uzmanlar mı arıyorsunuz? ITEA ve CELTIC PLUS projeleriniz için Türkiye'den, Bilgi ve İletişim Teknolojileri konusunda çalışan, tecrübeli bir ortağa mı ihtiyacınız var? Bugüne kadar TÜBİTAK tarafından desteklenmiş projelerimiz sonucunda ürettiğimiz birçok ürünü piyasaya sunduk. Sahip olduğumuz tecrübeyle sizi Ar-Ge projelerinizde başarıya götürebiliriz!


Şu ana kadar Ar-Ge projelerinde neler başardığımıza bir göz atın:


Endüstriyel Firmalar

Türk Telekom'un Ar-Ge ortağı olarak mobil Kişisel Sağlık Kaydı platformunu geliştirdik.

Türkiye'de Hastane Bilgi Yönetim Sistemi üreten onlarca firmaya HL7 CDA R2, IHE profilleri ve DICOM gibi ulusal ve uluslararası standartlara uyum sağlamaları için teknik danışmanlık hizmetleri verdik. Bu hizmetleri verirken gerektiğinde TestBATN platformunu kullandık ve firmaların başarılarını IHE Connectathons gibi ulusal ve uluslararası test etkinliklerinde paylaştık.

SemanticMDR platformumuzun özelleştirilmiş halini bir Hollanda firması için geliştirdik.

Standart Geliştirme Kurumları

CEN Global eBusiness Interoperability Test Bed (GITB) Workshop Agreement isimli organizasyona başkanlık ediyoruz; aynı zamanda GITB uyumlu test ortamının yapısal tasarımı ve açık kaynaklı olarak geliştirilmesi aktivitelerinde rol alıyoruz. Diğer taraftan CEN Business Interoperability Interfaces (BII) Workshop Agreement kapsamında UBL 2.1 ve UN/CEFACT XML standartları tabanlı, ihale sonrası süreçlerindeki dokümanlar için uygulama geliştirme kılavuzları hazırlıyoruz.

Gelir İdaresi Başkanlığı için Türkiye'nin eFatura içeriğini geliştirdiğimiz sırada OASIS Semantic Support for Electronic Business Document Interoperability teknik komitesine ve OASIS UBL Turkish Localization alt komitesine başkanlık ettik. Bu bağlamda Core Component tabanlı elektronik doküman standartlarının anlamsal birlikte işlerliği için gerekli yapısal mekanizmaları geliştirdik.

IHE altında bulunan Quality, Research and Public Health (QRPH) komitelerinde aktif olarak rol almakta ve teknik başkanlığını yürütmekteyiz. IHE altındaki bu alanda, üstveri elemanlarının sorgulanması ve uygulamalar arasındaki transferini hedefleyen Data Element Exchange (DEX) isimli birlikte işlerlik profilini geliştirdik.


Ar-Ge projelerinizde bizimle çalışmak ister misiniz?

Sizinle tanışmaktan mutluluk duyarız.


Bize info@srdc.com.tr adresinden yazın

ya da telefonla ulaşın +90 312 210 17 63

ya da ofisimize buyrun K1-16 Silikon Bina, ODTÜ Teknokent
Çankaya, Ankara, TÜRKİYE 06800